Kiik Pingviin Auto Ripats Härrasmees Pingviin Auto Rearview Mirror Kaunistamiseks Auto Interjööri Aksessuaarid Loomade Doll Mänguasjad Kingitus

Sku: s222979
Kättesaadavus: Saadaval

€2.61 €3.79

Sildid: kiik pingviin auto ripats, auto sisekujunduses, kummipart, Armas, päikese kaunistused kaunistused, auto tarvikud

1、Suure Tihedusega Materjal: Õõtsuv Pingviin Auto Tapeedid Ornament on käsitööna suure tihedusega vaik.Kiik Pingviin Auto Decor on ohutu ja lõhnatu, täis värvi ja õrn puudutus.

4、Mitu Rakendused: See Õõtsuv Pingviin Auto Tapeedid Ornament saab kasutada teenetemärgi autod, majad ja kontorid.Kiik Pingviin Auto Decor on mitmekülgne.

3、Armas Pingviin: Swinging Pingviin Auto Tapeedid Ornament on väga armas pingviin kujuga, et saab lisada palju lõbusam oma auto.Meie Kiik Pingviin Auto Decor kiiged õnnelikult ja on väga elav ja lõbus.

Materjal: Vaik

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Kirjeldus: Nimi: Swing Pingviin Auto Tapeedid Ornament

Suurus: trossi pikkus umbes 25cm/9.8 aastal

5、Hämmastav Kingitus: Õõtsuv Pingviin Auto Tapeedid Ornament on ideaalne kingitus sünnipäev, Jõulud, Thanksgiving, ja rohkem.Kiik Pingviin Auto Decor üllatab neid.

Suurus pildil on käsitsi mõõtmine, seal on väike viga, palun vaadake tegelikust tootest.

Pakendite Loetelu: 1* Kiik Pingviin Auto Tapeedid Ornament

Märkus:

Kategooria: Ripats

stiil: multikas

2、Aroom ja Kosutust: Õõtsuv Pingviin Auto Tapeedid Ornament saab kasutada mitte ainult auto rearview mirror dekoratsioon, vaid ka saate tilguti oma lemmik parfüümi Kiik Pingviin Auto Decor teha auto täis aroom, suupisteid ja anti-väsimus.

Bullet Punkte:

Te võite panna see kõikjal soovite, näiteks auto -, kontori -, köögi -, vannitoa -, ja isegi kapid.

Kirjeldus: Kiik, Pingviin, Auto, Tapeedid Ornament on ilus auto kaunistamiseks.Ta lisab, natuke nalja, et teie reis, kui sa oled kiire töö eest või ummikus liiklust.

Kliendi Ülevaated

Põhineb 3 Kirjutada ülevaade

Kirjutada ülevaade

Reiting

Anonymous

Anonymous 2023-01-08

Vastab kirjeldusele! Ma armastan seda!!

Anonymous

Anonymous 2022-11-25

Hea viimistluse, see on kõige ilusam mõju minu kesk-peegel. Kiire saatmine ja korralik pakkimine. Ma täpsustada, sest see muutub ühine valuuta, et on pakend üle piiri. Ühesõnaga rahul minu osta.

Anonymous

Anonymous 2022-12-14

See näeb hea välja

  • Peamine Materjal: vaik
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Seotud Toode