Jänes Vibraatorid Vagiina G Spot Kliitori Tiss Anal Kõrge Sagedusega Stimulaator Dildo Sugu Mänguasjad, Naiste Täiskasvanud Emane Masturbators

Sku: s335090
Kättesaadavus: Saadaval

€22.19

Kasuta seda 15 minutit päevas.Soovitame kasutada seda hommikul duši all.Vali kergeim pall size alustada, ja kui sa oled hästi koolitatud, valida raskema palli, et liikuda edasi järgmise trenni ja korrake protsessi.Kui te kapten harjutusi, saad ootamatu põie kontroll ja uskumatu kogemus.

Ohutusalane teave

Mida teha, kui toode on probleem

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

1.Vene kliendid, Palun kirjutada oma täisnimi, et saavad paketi.palun tea, laevandus aadress, ei saa muuta, kui tellimuse.kui paned, et, kontrollige palun oma aadress hoolikalt.

Toote Kirjeldus

See on parim teenindus poliitika Supluse.ee Pakkimine ja Kohaletoimetamine

10 vibratsiooni sagedusi, õrn looduses, maksimeerida oma tunne rõõmu, mis annab naudingut te kunagi ette kujutada.

Mänguasja kasutatakse, et stimuleerida tundlikumad osad.

"Mini-küülik vibraator" mänguasi võtab integreeritud disaini 2 vibratsiooni mootorid ja 1 võti operatsioon on palju lihtsam kasutada.

Kohta Tagasisidet

Kuidas kasutada:

USB-mudelid:

Mida teha, kui toode on probleem

☻Värv: Lilla

Õiguslik Teade

Palun kasutage toodet vastavalt toote kasutusjuhendit esiteks, kui sa ikka ei saa seda kasutada, siis palun võta ühendust klienditeenindusega aeg, siis ärge avage vaidluse juures on, me usume, et suhtlemine on palju parem kui vaidlus.

3.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Konsulteerige arstiga enne mistahes treeningprogrammi.Kui te olete just lõpetanud sünnitama, palun konsulteerige oma arstiga enne selle toote kasutamist.Kui te tunnete ennast halvasti, lõpetage selle kasutamine ja konsulteerige arstiga.

tooraine

4.Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse,palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.

Privaatsus Tagatud:

2.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

Selleks, et kaitsta oma eraelu puutumatust, me garanteerime, et saada oma toodete ohutuks.Toode on pakitud must kott/kollane mull plastikust ümbrikus, et vältida kahju transportimise ajal.

2.Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

☻Suurus:Kaal: 6.89 x 2.36 x 0.79 tolli; 4.97 Untsi

Tähiste vaagnapõhjalihaste harjutusi saab ohutult parandada põie kontroll, vähendada esiinluiskahdus, ja tugevdada vaagna seina lihaseid.

Palun konsulteerige oma arstiga, enne kui proovite mõnda treeningprogrammi, eriti, kui te olete rase või äsja sünnitanud.Mitte kasutada menstruatsiooni ajal.Palun puhastada sooja seebiveega enne ja pärast kasutamist.Kui määrdeaine on vaja kasutada vee baasil määrdeaine.On oht, lämbumine.Palun hoida seda kättesaamatus kohas.

Meie pood nagu meie hinnatud klient, kui sa oled õnnetu, me oleme õnnetud.See on tõesti lihtsalt nii lihtne!Me tahame, peate olema täiesti kindel, et iga, et teil on paigutatud, nii et meil on 90 päeva (no-saivarrella tagasipöördumise poliitikat, et pange oma meelt tundma.

1 x Vibraator

1 x USB Kaabel

Järgmise põlvkonna silikoon

☻Materjal: Vedel Silikoon

Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

Komplekti Kuulub:

Transiidi tähtaegu võib varieeruda,eriti pühade ajal.

Kõik tellimused saadetakse lihtsas pakendis.Seal on absoluutselt mingit võimalust öelda, mis seal sees paketi või kes on saatja.Siin on fotod sellest, kuidas teie tellimus on diskreetselt ja turvaliselt pakendatud.

Kõik tooted on valmistatud Meditsiinilise klassi materjali, 100% ohutus, ohutu keha (See on normaalne, et tunned kerget lõhna, kui esimene lahti, sest toode oli suletud pakendis kuud.Palun puhastage see ja kuiv, see loomulikult, lõhn kaob varsti.)

Umbes Shipping:

Jänes Vibraatorid Vagiina G Spot Kliitori Tiss Anal Kõrge Sagedusega Stimulaator Dildo Sugu Mänguasjad, Naiste Täiskasvanud Emane Masturbators G-Spot Vibraator Naistele, Mini Rabbit Vibraator Kõrge Sagedusega Kliitori Stimulaator koos 10 Kiirusega Vibreeriv Vagiina Nibud Anal Laetav Täiskasvanud Sugu Mänguasjad & Mängud

Umbes Pakend

Teie privaatsus on äärmiselt oluline meile.Meie diskreetne pakend saab osta usaldust, vaid inimene, kes teab, mis seal sees pakett on teile!☼☼☼

Pikk vajutage sisse-ja väljalülitamise buttom sisse punkt, lühike vajuta power nuppu, et muuta imeda režiim ja seejärel vajutage pikalt toitenuppu, lülitage välja imemiseks.

Tüüp:10 Kiirus Küülik Vibraator

tooted on 100% bränd uus, toimiv ja kontrollitakse hoolikalt enne saatmist läbi.

Klienditeenindus

☻Müra tase:

Kliendi Ülevaated

Põhineb 0 Kirjutada ülevaade

Kirjutada ülevaade

Reiting
  • Rõve Pilt: No
  • Materjal: Silikoon
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: jänes
  • Pakett: Salaja
  • mudel: 10
  • Suurus: purple, 6.89 inch
  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Toote Tüüp: Vibraatorid
  • veekindel: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Mudeli Number: B09SHJD3QR
  • Brändi Nimi: pacucum
  • Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise: ce
  • Materia: vedela silikooniga

Seotud Toode